GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση να πουν όχι στις προτάσεις μας

Όχι απλά αισιόδοξος, αλλά σχεδόν βέβαιος ότι ο κατάλογος με τα προτεινόμενα μέτρα που θα καταθέσει την Δευτέρα η κυβέρνηση θα γίνει απο...

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση να πουν όχι στις προτάσεις μας

Όχι απλά αισιόδοξος, αλλά σχεδόν βέβαιος ότι ο κατάλογος με τα προτεινόμενα μέτρα που θα καταθέσει την Δευτέρα η κυβέρνηση θα γίνει αποδεκτός από τους εταίρους εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου.

"Ο κατάλογος θα κατατεθεί, είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα τον δεχθούν", ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης, διευκρινίζοντας ότι η σύνταξη του καταλόγου θα γίνει αποκλειστικά από την ελληνική πλευρά, και η σύνταξη του κειμένου θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν "κόκκινες γραμμές" από τις δύο πλευρές όσον αφορά τα μέτρα που θα περιέχει ή δεν θα περιέχει ο κατάλογος, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε κατηγορηματικά: "Όχι".

Ο κ. Βαρουφάκης εξήγησε πως μόνο σε περίπτωση που οι ελληνικές προτάσεις δε γίνουν αποδεκτές θα συγκληθεί έκτακτο Eurogroup, ενώ σημείωσε ότι "είμαστε σχεδόν σίγουροι, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα βέβαιος, ότι θα εισπράξουμε το "ναι" από τους θεσμούς".

Διαβάστε: Τι μέτρα περιέχει η... διαβόητη λίστα Βαρουφάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση