GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή της έκρηξης στο Χάρκοβο – Συγκλονιστικό βίντεο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν, από έκρηξη βόμβας κατά τη διάρκεια μιας πορείας ειρήνης στ...

Η στιγμή της έκρηξης στο Χάρκοβο – Συγκλονιστικό βίντεο
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν, από έκρηξη βόμβας κατά τη διάρκεια μιας πορείας ειρήνης στο Χάρκοβο της ανατολικής Ουκρανίας, σε μια πόλη που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από τη ζώνη των συγκρούσεων με τους φιλορώσους αυτονομιστές αντάρτες, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 13.00 (ώρα Ελλάδας) και "δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν", είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ναταλία Ζαχάροβα.
"Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν", είπε η Βίτα Ντουμπόβικ, μια εκπρόσωπος των τοπικών εισαγγελικών αρχών.
Ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι είδε δύο πτώματα, καλυμμένα με την ουκρανική σημαία, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων το ένα από το άλλο. Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι 112, διακρίνονται τραυματιοφορείς να μεταφέρουν με φορείο έναν άνθρωπο και να τον βάζουν σε ένα ασθενοφόρο. Είναι αδιευκρίνιστο ωστόσο αν πρόκειται για νεκρό ή για τραυματία.
Μια εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών από το Κίεβο, που μίλησε τηλεφωνικά στο πρακτορείο Ρόιτερς, έκανε λόγο για "τουλάχιστον έναν νεκρό" σημειώνοντας ότι τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί. Ωστόσο στον ιστότοπο του ίδιου υπουργείου αναρτήθηκε αμέσως μετά μια ανακοίνωση της αστυνομίας που κάνει λόγο για έκρηξη από "άγνωστο εκρηκτικό μηχανισμό" και υπογραμμίζει ότι το γεγονός αντιμετωπίζεται από τις αρχές ως "τρομοκρατική ενέργεια".
Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές. Παρακαλούμε να απομακρύνετε τα παιδιά από τους υπολογιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση