GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Μνημόνιο και τρόικα έχουν τελειώσει οριστικά

Την άποψη ότι Μνημόνιο και τρόικα έχουν τελειώσει οριστικά για τη χώρα μας επανέλαβε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος μάλιστα...

Καμμένος: Μνημόνιο και τρόικα έχουν τελειώσει οριστικά

Την άποψη ότι Μνημόνιο και τρόικα έχουν τελειώσει οριστικά για τη χώρα μας επανέλαβε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι δεν ισχύει το 70-30%.

Μιλώντας στον Ant1, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι απέδωσαν καρπούς η σταθερότητα και η επιμονή της κυβέρνησης στις προεκλογικές της εξαγγελίες και στα όσα υποσχέθηκε στους πολίτες, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της χθεσινής συνόδου κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόσθεσε ότι σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις συμπαράστασης από πολίτες όλου του κόσμου είναι πλέον προφανές ότι το μήνυμα που δόθηκε για να τερματιστεί η εμμονή στη λιτότητα, έγινε κατανοητό.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι μνημόνιο και τρόικα, έχουν τελειώσει οριστικά για τη χώρα μας και ανέφερε χαρακτηριστικά, "αυτούς τους τύπους που έμπαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολές στους υπουργούς δεν πρόκειται να τους ξαναδούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση