GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες αλλαγές έρχονται στην Εθνική Τράπεζα και στην Τράπεζα Αττικής. Τι θα γίνει στις άλλες...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.  Μετά την αλλαγή διοίκησης στην Eurobank, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αλλαγές και σε τουλάχιστον δύο ακόμ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο. 

Μετά την αλλαγή διοίκησης στην Eurobank, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αλλαγές και σε τουλάχιστον δύο ακόμη τράπεζες. Η μια είναι η Εθνική Τράπεζα όπου θα αντικατασταθούν τόσο ο Πρόεδρος Γ. Ζανιάς όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος Αλ. Τουρκολιάς. Πρόεδρος θα αναλάβει η Λούκα Κατσέλη ενώ για τη θέση του Διευθ. Συμβούλου ακούγεται ο Γιώργος Μιχελής. Όμως σύφμωνα με πληροφορίες κάποιες πλευρές έχουν θέσει στο τραπέζι και το όνομα του Τ. Αράπογλου ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας και κατά την περίοδο 2004-2009.
Η άλλη τράπεζα είναι η Τράπεζα Αττικής στην οποία αναμένεται να αντικατασταθεί ο
διευθύνων σύμβουλος Γκίκας Μάναλης που είχε αναλάβει τη θέση προ έτους. Τα καθήκοντά του αναμένεται να αναλάβει ο σημερινός αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Aλέξανδρος Aντωνόπουλος. Αντίθετα, διατηρεί τη θέση του προέδρου της Attica Bank ο Γιάννης Γαμβρίλης. 
Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν και προσθήκες στελεχών τόσο στην Tράπεζα Πειραιώς όσο και στην Alpha Bank. Στην Πειραιώς ο N. Xριστοδουλάκης και ο Aπ. Tαμβακάκης θα αναλάβουν θέσεις αντιπροέδρων, χωρίς να αλλάξει η γενικότερη δομή της διοίκησης της τράπεζας. Για την Alpha Bank θεωρείται πιθανό να υπάρξει και εκεί κάποια προσθήκη στο στελεχιακό δυναμικό.
Tο παζλ των αλλαγών θα κλείσει με την τοποθέτηση του Παναγιώτη Pουμελιώτη στη θέση του προέδρου του TXΣ, με την Aναστασία Σακελλαρίου θα διατηρεί μέχρι νεωτέρας τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση