GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσμπορν: Επιζήμιο για την ευρωπαϊκή οικονομία ένα Grexit

Τον κώδωνα του κινδύνου για έναν εσφαλμένο υπολογισμό που θα οδηγήσει σε ένα "πολύ κακό αποτέλεσμα" ανάμεσα στην Ελλάδα και ...

Όσμπορν: Επιζήμιο για την ευρωπαϊκή οικονομία ένα Grexit
Τον κώδωνα του κινδύνου για έναν εσφαλμένο υπολογισμό που θα οδηγήσει σε ένα "πολύ κακό αποτέλεσμα" ανάμεσα στην Ελλάδα και τη ζώνη του ευρώ αυξάνεται, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζορτζ Όσμπορν.
Μιλώντας στο Bloomberg, ο κ. Όσμπορν τόνισε ότι "οι κίνδυνοι από έναν εσφαλμένο υπολογισμό ή μια λανθασμένη κίνηση που θα οδηγήσει σε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα αυξάνονται επίσης".
"Μια ελληνική έξοδος από το ευρώ θα είναι πολύ δύσκολη για την παγκόσμια οικονομία και δυνητικά πολύ επιζήμια για την ευρωπαϊκή οικονομία", ανέφερε επίσης.
Ερωτηθείς για τις επιπτώσεις από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ο Όσμπορν είπε πως μια "εν δυνάμει χαοτική και άτακτη έξοδος" θα είχε αναμφίβολα επίδραση στην βρετανική οικονομία.
"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η βρετανική οικονομία θα επηρεαστεί από την κρίση στη ζώνη του ευρώ", ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση