GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μιλούσε με τον γιο του για ένα χρόνο

Ο Στέργιος Μικρούτσικος (σ.σ. ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου) ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Μία» και συζήτησε ...

O Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μιλούσε με τον γιο του για ένα χρόνο

Ο Στέργιος Μικρούτσικος (σ.σ. ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου) ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Μία» και συζήτησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση με τον πατέρα του και τις συγκρούσεις μεταξύ τους όταν εκείνος ήταν στην εφηβεία, αλλά και για τον θάνατο της μητέρας του.

Για την επανασύνδεσή του με τον πατέρα του, πριν μερικά χρόνια, είπε:

«Στην εφηβεία είχα συγκρουστεί πολλές φορές με τους γονείς μου. Έχει περάσει διάστημα που έχω να μιλήσω με τον πατέρα μου έναν χρόνο. Εγώ πήγα και τον βρήκα. Είναι συγκινητικό αυτό το περιστατικό αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Εκείνη την περίοδο παρουσίαζε το "Big Brother 1" και με ένα "ψηστήρι" της μητέρας μου, που μου είχε πει να πάω παραμονή Πρωτοχρονιάς να τον βρω, πήγα. Είχαν live στην Παιανία και με το που άλλαζε ο χρόνος θα έβγαινε ο νικητής. Πήγα και χώθηκα ανάμεσα στον κόσμο διακριτικά και με είδε και έπαθε σοκ! Ξέχασε την εκπομπή, τον νικητή...»

Ακόμα, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι η μητέρα του, Μαρία Δημητριάδη, έχει ακόμα λίγο χρόνο ζωής:

«Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε περίπου 2,5 χρόνια. Πήγα στους γιατρούς όταν δεν ξέραμε τι συμβαίνει και ενημερώθηκα. Ήταν μια εμπειρία που την έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Μια πολύ βαριά αρρώστια σε έναν δικό τους άνθρωπο. Mπαίνει μια ημερομηνία λήξης σαν να είναι ένα προϊόν ο άνθρωπος, είναι κάτι το σοκαριστικό, δεν το αντιλαμβάνεσαι» εξομολογήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση