GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τζέιμς Φράνκο φιλάει στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή του

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Τζέιμς Φράνκο, φιλιέται στο στόμα με τον Ζάκαρι Κουίντο. Μην ανησυχείτε, οι δύο ηθοποιοί δεν άλλα...

O Τζέιμς Φράνκο φιλάει στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή του Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Τζέιμς Φράνκο, φιλιέται στο στόμα με τον Ζάκαρι Κουίντο.

Μην ανησυχείτε, οι δύο ηθοποιοί δεν άλλαξαν προτιμήσεις, αλλά όλα αυτά γίνονται για τις ανάγκες της ταινίας «I Am Michael», όπου υποδύονται ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι.

Ο Φράνκο ενσαρκώνει τον Μάικλ Γκλέιτζ, έναν πρώην gay ακτιβιστή και εκδότη του περιοδικού «Young Gay Amerika», ο οποίος μετά από μερικά απίστευτα περιστατικά που έζησε στη ξέφρενη ζωή του, επέλεξε να γίνει ετεροφυλόφιλος και να ακολουθήσει τον δρόμο της εκκλησίας. Η ταινία που προβλήθηκε στο Sundance Film Festival έχει προκαλέσει με τις σκηνές σεξ μεταξύ των ανδρών πρωταγωνιστών, Τζέιμς Φράνκο, Ζάκαρι Κουίντο και Τσάρλι Κάρβερ.

Το συγκεκριμένο βίντεο όπου τους δείχνει να φιλιούνται παθιασμένα, είναι ένα promo video για την ταινία πάλι και προβλήθηκε από τους «New York Times».

Όπως θα δείτε και στο απόσπασμα οι ηθοποιοί δεν αντέχουν και ξεσπάνε σε γέλια, πετώντας ποπ κορν στον αέρα.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν oι New York Τimes:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση