GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάλογος Μουρούτη-Βαρουφάκη στο Twitter και παρέμβαση Άδωνι

Διάλογο μέσω Twitter είχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης και ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Ο κ...

Διάλογος Μουρούτη-Βαρουφάκη στο Twitter και παρέμβαση Άδωνι

Διάλογο μέσω Twitter είχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης και ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης.

Ο κ. Μουρούτης έγραψε στο λογαριασμό του: “Γιάννης Βαρουφάκης: Η συμφωνία σμιλεύεται email-email. Αλέξης Τσίπρας: Μία χώρα δεν κυβερνείται μέσω email. Βρες το λάθος…”, κάνοντας αναφορά στους λογαριασμούς του Βαρουφάκη και του Τσίπρα.

Ο κ. Βαρουφάκης έσπευσε να απαντήσει, γράφοντας: “Μια τίμια και σκληρή διαπραγμάτευση, από αυτές που δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση, έτσι χτίζεται: μέσω διαλόγου”.

Ο Γιώργος Μουρούτης επανήλθε με δύο νέα tweets, στα οποία έγραφε: “Μιλάτε για τη διαπραγμάτευση που σας έδωσε το δικαίωμα να επικαλείστε (πλέον) τα επιτεύγματά της φαντάζομαι...” και “Πάντως σας εύχομαι καλή επιτυχία για το καλό της Πατρίδας”.

Στο διάλογο παρενέβη και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε: “Αγαπητέ Υπουργέ άσε τις μεγαλοστομίες για την "σκληρή" διαπραγμάτευση και βάλε υπογραφή στο Πρόγραμμα!”.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση