GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ κόντεψαν να παίξουν... ξύλο στο Εurogroup της Δευτέρας!

Ξύλο κόντεψαν να παίξουν ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο Εurogroup της Δευτέρας, όπως αποκαλύπτει ένας από τους υπουργ...

Ξύλο κόντεψαν να παίξουν ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο Εurogroup της Δευτέρας, όπως αποκαλύπτει ένας από τους υπουργούς Οικονομικών που ήταν μάρτυρας της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ των δύο αντρών, αναφέρει άρθρο της «Liberation».
Ο υπουργός Οικονομικών -που δεν κατονομάζεται- αποκαλύπτει επίσης ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης με εμφάνιση Μπρους Ουίλις, πρόβαλε ως ισχυρότερος έναντι του προέδρου του Eurogroup καθώς η φυσική του κατάσταση υπερείχε έναντι του Ντάισελμπλουμ.
«Όταν ο πρόεδρος του Eurogroup απέσυρε το κείμενο Μοσκοβισί και εμφάνισε ως δικό του την πρόταση της Γερμανίας, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε νευριασμένος από την καρέκλα του αποκαλώντας ψεύτη τον Ντάισελμπλουμ. Ήταν απίστευτο. Πιστέψαμε ότι θα πιαστούν στα χέρια», υποστηρίζει η ίδια πηγή στη γαλλική αριστερή εφημερίδα.
Το άρθρο που υπογράφει ο Ζαν Κατρερέρ αναφέρει επίσης ότι ο επικεφαλής του Εurogrοup φαίνεται αδύναμος μπροστά στον κ. Βαρουφάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση