GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμειναν στο 0-0 ΠΑΟΚ και Αστέρας στην Τούμπα

Κακό σε θέαμα ήταν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιο...

Έμειναν στο 0-0 ΠΑΟΚ και Αστέρας στην Τούμπα

Κακό σε θέαμα ήταν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο αγώνας είχε ελάχιστες συγκινήσεις, με τον Ρατς να φτάνει κοντά στο γκολ στο 30', αλλά το σουτ του να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 48' ήταν ο Μακ που δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο.

Οι Αρκάδες, που δεν έκαναν ουσιαστικά καμία ευκαιρία μπροστά στην εστία του Ιτάντζ, ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Κάτσε στο 80' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως το 0-0 δεν άλλαζε... με τίποτα.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο Αστέρας παραμένει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 3ης θέσης στη Superleague, καθώς η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων παραμένει στους τρεις βαθμούς (51 ο ΠΑΟΚ, 48 ο Αστέρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση