GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη-ανάσα για τον Πλατανιά, 1-0 την Καλλονή

Από ένα ημίχρονο είχαν στην Κρήτη Πλατανιάς και Καλλονή, με τους Χανιώτες να... εκμεταλλεύονται καλύτερα το δικό τους και να παίρνουν μ...

Νίκη-ανάσα για τον Πλατανιά, 1-0 την Καλλονή

Από ένα ημίχρονο είχαν στην Κρήτη Πλατανιάς και Καλλονή, με τους Χανιώτες να... εκμεταλλεύονται καλύτερα το δικό τους και να παίρνουν μία πολύτιμη νίκη με 1-0, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Superleague.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να ανοίξουν το σκορ, με σημαντικότερη αυτή του Πετρόπουλου στο 27', που από την κεφαλιά του είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Όμως τελικά ήταν ο Πλατανιάς που έφτασε στο γκολ στο 47ο λεπτό, με την κεφαλιά του Τόρες που νίκησε τον Χογκ για το 1-0. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με κορυφαία το σουτ του Αγκιλέρα στο 72' που απέκρουσε με δυσκολία ο γκολκίπερ της Καλλονής.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στον Πλατανιά, που φτάνει τους 31 βαθμούς, ενώ η Καλλονή παρέμεινε στη 10η θέση με 37 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση