GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε πυρ 30χρονη σε εστιατόριο επειδή... ξέχασαν το μπέικον (2 φορές!)

Αντιμέτωπη με έως και επτά χρόνια φυλάκιση βρίσκεται μία 30χρονη γυναίκα από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία κατηγορείται ό...

Άνοιξε πυρ 30χρονη σε εστιατόριο επειδή... ξέχασαν το μπέικον (2 φορές!)

Αντιμέτωπη με έως και επτά χρόνια φυλάκιση βρίσκεται μία 30χρονη γυναίκα από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ σε εστιατόριο φαστ φουντ επειδή... της σέρβιραν χάμπουργκερ χωρίς μπέικον!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Σανέκα Μονίκ Τόρες πήγε τον Φεβρουάριο του 2014 σε ένα κατάστημα McDonald's και ζήτησε ένα χάμπουργκερ, όμως όταν το παρέλαβε συνειδητοποίησε ότι δεν της είχαν βάλει μπέικον, όπως είχε ζητήσει. Η 30χρονη γυναίκα διαμαρτυρήθηκε, και οι υπεύθυνοι του καταστήματος της πρόσφεραν ένα δωρεάν χάμπουργκερ με μπέικον στην επόμενή της επίσκεψη.

Το ίδιο βράδυ, και αφού διασκέδασε με φίλους, η Τόρες πήγε με μία φίλη της στο ίδιο κατάστημα για να παραλάβει το δωρεάν χάμπουργκερ που της είχαν υποσχεθεί - όμως, μαντέψτε: οι υπάλληλοι είχαν ξεχάσει και πάλι να της βάλουν μπέικον!

Τότε η Τόρες βγήκε από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και πυροβόλησε με ένα πιστόλι, με τη σφαίρα να διαπερνά ένα παράθυρο και να καταλήγει στην άλλη άκρη του εστιατορίου.

Η Τόρες συνελήφθη περίπου μισή ώρα νωρίτερα, καθώς αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν την πινακίδα του οχήματος στο οποίο επέβαινε.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε στο δικαστήριο, κατά τη δίκη που διεξήχθη την Τετάρτη, ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε ακούσια και ότι ο πυροβολισμός δεν είχε σχέση με το αν το χάμπουργκερ της πελάτισσάς του είχε μπέικον ή όχι. Ωστόσο, δεν έπεισε τους ενόρκους, οι οποίοι έκριναν ένοχη την Τόρες για οπλοκατοχή και πυροβολισμό σε κτίριο. Η Τόρες αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους και θα μάθει την ποινή της στις 21 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση