GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, κατόπιν πολύμηνου ειδικού σχεδιασμού για ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην Κρήτη Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, κατόπιν πολύμηνου ειδικού σχεδιασμού για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, με πεδίο δράσης την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση, η οποία οργανώθηκε στο πλαίσιο διενεργηθείσας προανάκρισης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιούνταν στην μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έχοντας αναπτύξει σταθερό κύκλο διακίνησης και πώλησης αυτών, στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί ηλικίας 22, 24, 25, 45, και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής, κατά περίπτωση.

Επιπλέον έξι άτομα, που περιλαμβάνονται στην δικογραφία ως κατηγορούμενοι, εμπλέκονται κυρίως σε δοσοληψίες με την εγκληματική οργάνωση, σχετικά με αγορά και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση