GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ζωή προκαλεί εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου

Ενοχλημένα είναι αρκετά κυβερνητικά στελέχη με τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή και τη στάση που κράτησε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταν...

Η Ζωή προκαλεί εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου

Ενοχλημένα είναι αρκετά κυβερνητικά στελέχη με τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή και τη στάση που κράτησε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αρκετοί στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι η κα Κωνσταντοπούλου κάνει συνεχείς προσπάθειες για την προσωπική της προβολή. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στο έργο της κυβέρνησης.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού αναφερόμενοι στη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους, καθώς την ώρα που στόχος του πρωθυπουργού ήταν το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο συμβολικά ήταν για την ανθρωπιστική κρίση, να περάσει σε ένα πνεύμα σύμπνοιας.

Αντ' αυτού, οι χειρισμοί της Προέδρου της Βουλής, σημειώνουν κύκλοι του Μαξίμου, μετέτρεψαν μία συναινετική διαδικασία σε πολεμική σύρραξη εντός του Κοινοβουλίου.

Στόχος της κας Κωνσταντοπούλου, η οποία επέμεινε στη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας κατόπιν αιτήματος της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν παρόντες οι βουλευτές της ΧΑ που είχαν υποβάλλει το αίτημα, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, ήταν να εκθέσει όσους βουλευτές και κόμματα επιδείκνυαν στάση που ταυτίζεται με τη ρητορική των δανειστών.

Η ενόχληση της κυβέρνησης έγινε εμφανής και από την αντιπαράθεση της Προέδρου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, ο οποίος εν πολλοίς εξέθεσε με την τοποθέτησή του την κ. Κωνσταντοπούλου, αφού σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας με την ομιλία του για το νομοσχέδιο δημιούργησε το κατάλληλο πλαίσιο για την μέγιστη κοινοβουλευτική συναίνεση ενόψει των συναντήσεων του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής.

"Έχει μεγάλη σημασία το κλίμα αυτό της ευρύτατης πολιτικής συναίνεσης που εκφράζεται αλλά μπορεί να έχει σημαντικότερη πολιτική νοηματοδότηση να εκφραστεί από την Βουλή σήμερα" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση