GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιοποίηση των ονομάτων της επιτροπής για το νέο σύστημα εισαγωγής

Την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων των μελών της επιστημονικής ομάδας που έχει αναλάβει να διαμορφώσει το εξεταστικό σύστημα ζητά με ...

Δημοσιοποίηση των ονομάτων της επιτροπής για το νέο σύστημα εισαγωγής
Την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων των μελών της επιστημονικής ομάδας που έχει αναλάβει να διαμορφώσει το εξεταστικό σύστημα ζητά με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής τονίζοντας ότι σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που απασχολεί χιλιάδες γονείς, μαθητές και διδάσκοντες, η Κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ποιοί συμμετέχουν στο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής. 
 
Η ΠΕΚΑΠ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου για τη διεύρυνση των επιλογών των υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση επισημαίνοντας ότι η προσεκτική μελέτη της πρότασης που δημοσιεύτηκε αναδεικνύει πιθανές στρεβλώσεις, που θα οδηγήσουν τους μαθητές σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές. 
 
Η Ένωσή με τεκμηριωμένες θέσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις, είναι στη διάθεση του Υπουργείου, για να συνδράμει στην τελική μορφή του σχεδίου αναβάθμισης των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση