GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εννέα αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους

Ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών διεξήγαγε την Κυριακή και τη Δευτέρα 4 αεροπορικές επιθέσεις εναντίον θέσεω...

Εννέα αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους

Ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών διεξήγαγε την Κυριακή και τη Δευτέρα 4 αεροπορικές επιθέσεις εναντίον θέσεων της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και 5 στο Ιράκ, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αμερικανικός στρατός.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μία επίθεση κοντά στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ της Συρίας έπληξε ένα σημείο συλλογή πετρελαίου. Οι λοιπές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στην πόλη Κομπάνι και κατέστρεψαν μια αποθήκη, ένα όχημα και μια τακτική μονάδα.

Στο Ιράκ, οι αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στις περιοχές αλ Ασάντ, Μπαϊτζί και το Κιρκούκ και έπληξαν τακτικές μονάδες, σημεία ελέγχου, θέσεις μάχης, πλοία καθώς και οχήματα, ενώ σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε κοντά στη Μοσούλη καταστράφηκε μία θέση μάχης του Ισλαμικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση