GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μοντέλο που έγινε βοηθός του Σλοβάκου Πρωθυπουργού - ΦΩΤΟ

Η νέα συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο είναι ένα εκρηκτικό μοντέλο και λέγεται Μαρία Τρόσκοβα. Η 28χρονηΤροσκόβα ξ...

Το μοντέλο που έγινε βοηθός του Σλοβάκου Πρωθυπουργού - ΦΩΤΟ
Η νέα συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο είναι ένα εκρηκτικό μοντέλο και λέγεται Μαρία Τρόσκοβα.
Η 28χρονηΤροσκόβα ξεκίνησε να δουλεύει στο πρωθυπουργικό γραφείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ έχει στο βιογραφικό της σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων, αφού όσο έκανε καριέρα μοντέλου, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο.
Το 2007 είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία Miss Universe, ενώ το 2009 φόρεσε κάτι… ελαφρύ επάνω της για να φωτογραφηθεί στο ανδρικό περιοδικό Brejk.

Οι σέξι φωτογραφήσεις της συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή της σε αισθησιακό ημερολόγιο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων για το έτος 2010. «Ήταν πάντα πολύ δημοφιλής στα αγόρια, αλλά ποτέ της δεν κοιμόταν δεξιά και αριστερά. Φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους βαθμούς της. Το μόντελινγκ ήταν απλά ένας τρόπος να βγάζει έξτρα εισόδημα. Είμαι ενθουσιασμένη που πήρε τη δουλειά και είμαι σίγουρη πως θα είναι εξαιρετική», δηλώνει η φίλη της και πρώην συμφοιτήρια, Ανέτα Πίτροβα.
H Μαρία Τρόσκοβα με τον Πρωθυπουργό της Σλοβακίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση