GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σημείωμα για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού

Το σημείωμα με το σχέδιο ανατίναξης των φυλακών Κορυδαλλού βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι Πυρήνες της Φωτιάς, σύμφωνα με το συγκεκρ...

Το σημείωμα για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού

Το σημείωμα με το σχέδιο ανατίναξης των φυλακών Κορυδαλλού βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι Πυρήνες της Φωτιάς, σύμφωνα με το συγκεκριμένο σημείωμα φέρονται να ήταν διατεθειμένοι να τοποθετήσουν ακόμα και μέσα στη φυλακή, χειροβομβίδες με φιτίλια και πυροκροτητές, με στόχο να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ηγετικό μέλος των Πυρήνων έγραφε στην Αγγελική και στον Ιάσονα, σύμφωνα με το σημείωμα που αποκάλυψε το MEGA: "Εμείς υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούμε κάπου 10 πυροκροτητές και φιτίλια για να φτιάξουμε εδώ μέσα και να κατασκευάσουμε μικρές χειροβομβίδες και καπνογόνα που θα χρησιμοποιήσουμε στον "ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ". Επίσης ένα μεγάλο πακέτο για τον εσωτερικό μαντρότοιχο σε περίπτωση που δεν πέσει από την πρώτη έκρηξη. Όμως προσοχή μην τα βάλετε σε μαρκαδόρους γιατί ο φάκελος δεν θα είναι στέρεος και θα κινήσει υποψίες", ανέφερε μεταξύ άλλων το σημείωμα.

Την Πέμπτη στον ανακριτή η Αγγελική Σπυροπούλου - Προθεσμία για να απολογηθεί

Την  ερχόμενη Πέμπτη θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτή η Αγγελική Σπυροπούλου η οποία θεωρείται  πρόσωπο κλειδί στην ομάδα που σχεδίαζε την απόδραση των καταδικασμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς από τις φυλακές Κορυδαλλού και συνεργαζόταν με το Χριστόδουλο Ξηρό.

Η 22χρονη ζήτησε και έλαβε  προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Προθεσμία για αύριο έλαβαν η μητέρα και η σύντροφος του καταδικασμένου για συμμετοχή στους Πυρήνες, Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίες φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις αποκαλύψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση