GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημόσιος καβγάς περί "ναρκισσισμού" μεταξύ Μπαλάφα και Κωνσταντοπούλου...

Ανοικτή σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και β' αντιπρόεδρο της Βουλής  Γιάννη Μπαλάφα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. ...

Ανοικτή σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και β' αντιπρόεδρο της Βουλής  Γιάννη Μπαλάφα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στην Επιτροπή ΔΕΚΟ, η πρόεδρος της Βουλής επέτρεπε να γίνονται μακροσκελείς τοποθετήσεις, θέλοντας να τονώσει τις δημοκρατικές διαδικασίες όπως έλεγε, με αποτέλεσμα η ώρα να κοντεύει2 το πρωί και η συζήτηση να μην τελειώνει.
Ο κ. Μπαλάφας, έντονα εκνευρισμένος, κατηγόρησε μέλη της επιτροπής και εμμέσως την κυρία Κωστανοποπούλου για ναρκισσισμό και αντιδημοκρατική συμπεριφορά.
«Θέλω να έρχομαι κάθε φορά εδώ για να συζητώ το συγκεκριμένο θέμα. Το να κάνω διαλέξεις εφ” όλης της ύλης δεν με εκφράζει. Δεν είναι δημοκρατικό, κατά τη γνώμη μου, είναι βαθιά αντιδημοκρατικό. Και μόνο τον ναρκισσισμό τρέφει όποιου το κάνει» είπε προς την κυρία Κωνσταντοπούλου,
Η πρόεδρος δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση Μπαλάφα, γεγονός που προκάλεσε αντιδικία.
Κωνσταντοπούλου: Να θυμίσω προς όλους, και κυρίως προς αυτούς που κατέχουν αξιώματα στη Βουλή, ότι αυτή η διαδικασία είναι διαδικασία ακρόασης στην οποία τίθενται και ερωτήματα. Σεβαστό το δικαίωμα όσων δεν επιθυμούν να ρωτήσουν, αλλά δεν θα περιορίσω το δικαίωμα εκείνων που θέλουν να ρωτάνε.
Μπαλάφας: Τα τέσσερα πέμπτα των τοποθετήσεων δεν ήταν ερωτήσεις, ήταν τοποθετήσεις. Εδώ ακούσαμε ιστορικές τοποθετήσεις 25 λεπτών και μετά μια ερώτηση που ήδη είχε απαντηθεί.
Κωνσταντοπούλου: Και εσείς, όπως και εγώ, βρισκόμαστε σε αυτή την Επιτροπή εξ οφίτσιο και έχουμε την υποχρέωση να είμαστε εδώ παρόντες.
Μπαλάφας: Αυτές οι διαδικασίες, κατά τη γνώμη μου, δεν προάγουν τίποτα. Δεν είναι διαδικασία αυτή, θα πρέπει να την ξανασυζητήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση