GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δάσκαλος του Γρηγορόπουλου και του Ρωμανού, νέος γενικός γραμματέας της Βουλής...

O Γιώργος Θαλάσσης, δάσκαλος του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από σφαίρα αστυνομικού, αλλά και του προφυλακισμένου Νίκου...

O Γιώργος Θαλάσσης, δάσκαλος του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από σφαίρα αστυνομικού, αλλά και του προφυλακισμένου Νίκου Ρωμανού, επελέγη από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη θέση του γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου.
Ο κ. Θαλάσσης υπήρξε επί χρόνια διευθυντής ιδιωτικού σχολείου, ενώ είχε καταθέσει και στη δική για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου. Στη δίκη του αστυνομικού Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο, ήταν πολιτική αγωγή.
Πρόσφατα, ο ίδιος κ. Θαλάσσης υποστήριξε ότι απομακρύνθηκε από το σχολείο όπου δίδασκε για περίπου 30 χρόνια για τις θέσεις που εξέφραζε και ήταν υποστηρικτικές προς τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Ο κ. Θαλάσσης παίρνει τη θέση του κ. Θανάση Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση