GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χατζηνικολάου για τις δηλώσεις του Λαπαβίτσα - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κ. Λαπαβίτσας είναι υπέρ της δραχμής. Δεν το λέει για πρώτη φορά», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR α...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις δηλώσεις του Λαπαβίτσα - ΒΙΝΤΕΟ
«Ο κ. Λαπαβίτσας είναι υπέρ της δραχμής. Δεν το λέει για πρώτη φορά», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR αναφορικά με την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με συνέντευξή του στην Bild για «ομαλή αποχώρηση από το ευρώ με κούρεμα του χρέους».

«Η απορία μου είναι πρώτον, αν ο ίδιος πριν δεχθεί την πρόταση να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που τοποθετείται ανοικτά υπέρ της Ευρωζώνης και δεύτερον, η απορία μου είναι επίσης για ποιο λόγο του προτάθηκε να μετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν γνωστό ότι οι θέσεις του είναι κόντρα σε βασικές θέσεις του κόμματος», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε:
«Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει "αγαπώ την Ευρώπη", όταν μιλάει περί παραμονής στην Ευρωζώνη, όταν λέει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιστροφής στη δραχμή και ότι αυτά είναι η προπαγάνδα όσον θέλουν να πλήξουν την κυβέρνησή του, είναι φανερό ότι ο κ. Λαπαβίτσας ευνοεί με τις τοποθετήσεις του την ανακύκλωση αυτής της προπαγάνδας».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση