GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανεμφανίστηκε με χιούμορ ο... δέκα μέρες εξαφανισμένος Πούτιν

Δέκα μέρες ανεξήγητης “εξαφάνισης” ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν αμέτρητα σενάρια συνωμοσιολογίας για τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πού...

Επανεμφανίστηκε με χιούμορ ο... δέκα μέρες εξαφανισμένος Πούτιν

Δέκα μέρες ανεξήγητης “εξαφάνισης” ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν αμέτρητα σενάρια συνωμοσιολογίας για τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να τα διαψεύσει με χιούμορ, εμφανιζόμενος και πάλι σε δημόσια θέα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του Κιργιστάν.

“Θα ήταν βαρετά χωρίς κουτσομπολιό”, σχολίασε μπροστά στις κάμερες ο Πούτιν χαμογελώντας, αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει πρόβλημα υγείας, να έχει γίνει πατέρας ή να έχει... απαχθεί.

Μάλιστα, και ο πρόεδρος του Κιργιστάν, Αλμαζμπέκ Αταμπάγιεφ, αναφέρθηκε με χιούμορ στις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω προβλήματος υγείας. “Μόλις με ξενάγησε στους γύρω χώρους, έκατσε ο ίδιος στο τιμόνι”, ανέφερε χαριτολογώντας στους ρεπόρτερ, και πρόσθεσε: “Ο πρόεδρος της Ρωσίας όχι μόνο περπατά, αλλά τρέχει”.

Ακόμα πιο δηκτικός ήταν ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, που αναφέρθηκε ειρωνικά στα σενάρια αυτά, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους: “Είδατε λοιπόν τον διαλυμένο, παράλυτο πρόεδρο, που απήχθη από στρατηγούς; Μόλις κατέφθασε από την Ελβετία, όπου ήταν παρών σε μία γέννα, όπως ξέρετε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση