GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νικολόπουλος αρχίζει (πάλι) περιοδείες και δηλώνει με νόημα:"Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν νέα μνημόνια!"

«Εάν οι συνθήκες το απαιτήσουν, εμείς θα πούμε και πάλι όχι. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες νέα μνημόνια δεν ψηφίζουν. Όμως πιστεύω βαθύτατα ότι ...

«Εάν οι συνθήκες το απαιτήσουν, εμείς θα πούμε και πάλι όχι. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες νέα μνημόνια δεν ψηφίζουν.
Όμως πιστεύω βαθύτατα ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί. Η Ελλάδα βαδίζει έναν δύσκολο δρόμο, αλλά είναι όρθια.
Η εποχή της γονυκλισίας τελείωσε μαζί με τον Σαμαρά και Βενιζέλο».


Τα παραπάνω τόνισε χθες  σε δηλώσεις του κατά την περιοδεία του στον Πύργο της Ηλείας, ο βουλευτής, Γενικός Γραμματέας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος αφού ολοκλήρωσε την πρώτη από τις περιοδείες του, επικεφαλής κλιμακίου της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ στην Ηλεία, έδωσε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος.

Μετά την προσφώνηση του Προέδρου της Συντονιστικής Τάκη Τσιλιμίγκρα, επεσήμανε παράλληλα τα εξής: «Ανοίγει ένας καινούργιος δρόμος, ο οποίος είναι πάρα πολύ δύσκολος, αλλά θα τα καταφέρουμε. Η σθεναρή διαπραγμάτευση της νέας Ελληνικής κυβέρνησης, οδήγησε από την γέφυρα των στεναγμών, στην γέφυρα των ελιγμών. Έχουμε πλέον τον χρόνο να σταθούμε στα πόδια μας και να επανασχεδιάσουμε τα μέτρα που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητα της κοινωνίας και θα οδηγήσουν στην προκοπή της χώρας.

Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας και να μην ανυπόμονος. Στον δρόμο μας θα συναντήσουμε διαβόλους, τριβόλους και παγίδες. Οι ξένοι απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα λένε ότι δεν θέλουν στην κυβέρνηση τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά το Ποτάμι.

Η στάση των ξένων δείχνει τη δυναμική των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο που έχουν στην διάνοιξη του δρόμου, που θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή την χώρα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ηλείας, γιατί έκλεισαν τα αυτιά τους στους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι προεκλογικά έλεγαν ότι δεν θα μπούμε στην Βουλή και προφανώς ούτε στην κυβέρνηση.

Δηλώνω ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων, οι οποίες επιχείρησαν να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό και θα κληθούν οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας να διαπιστώσουν, εάν διαπράχθηκε το ποινικό αδίκημα της απόπειρας εξαπάτησης του εκλογικού σώματος από τους ψευτοθόδωρους των δημοσκοπήσεων.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει της χώρας μας και τα μέτρα που θα λάβει η νέα κυβέρνηση, θα ξεσφίξουν την θηλιά από το λαιμό χιλιάδων Ελλήνων πολιτών.

Αυτή την εβδομάδα χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα νοιώσουν ανακούφιση από τις ρυθμίσεις των δόσεων για τα χρέη, την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ρύθμιση των κόκκινων δανείων».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο κ. Νικολόπουλος τονίζει τα εξής: «Μετά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, έχουν γίνει ορατά σε κάθε Έλληνα τα πρώτα κέρδη από την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης. Εάν είχε εκλεγεί η προηγούμενη κυβέρνηση, ήδη θα είχαν μειωθεί οι συντάξεις, θα είχαν περικοπεί οι επικουρικές συντάξεις, θα είχε αυξηθεί ο ΦΠΑ σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και θα είχε υλοποιηθεί ένα πακέτο μέτρων φτώχειας, που θα είχε επιβαρύνει τον Ελληνικό λαό με 2,5 δισ. ευρώ».

Ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε ως εξής: «Απομένει πλέον στα κόμματα της Κεντροδεξιάς να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν με έναν άλλο βηματισμό, εάν θα διώξουν την πολιτική ηγεσία που εξευτέλισε την παράταξη. Αν η κ. Μέρκελ θέλει τον κ. Σαμαρά, να της τον στείλουμε. Είναι αχρείαστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση