GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η ερώτηση του Νίκου Χουντή για τα εξοπλιστικά που απέρριψε ο Σούλτς

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, μ...

Αυτή είναι η ερώτηση του Νίκου Χουντή για τα εξοπλιστικά που απέρριψε ο Σούλτς

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, να θυμίζει παλαιότερη ερώτηση του Νίκου Χουντή στο ευρωκοινοβούλιο την οποία είχε απορρίψει ο Σουλτς, με θέμα τη γερμανική εταιρεία Rheinmetall που εμπλέκεται σε διακίνηση μαύρου χρήματος σε ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα, θέμα για το οποίο δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ η Realnews της Κυριακής.

Ο Μάρτιν Σούλτς, μίλησε στην FAZ και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τερματίσει τη συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο μου φαίνεται καλύτερος διπλωμάτης σε σχέση με τον κ. Καμμένο".

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποίος έγραψε στο Twitter “Πρόεδρε Σουλτς είναι η σειρά σου τώρα, θυμάσαι;”, παραθέτοντας δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σουλτς είχε απορρίψει ως απαράδεκτη ερώτηση του πρώην ευρωβουλευτή και νυν αναπληρωτή υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Χουντή για μίζες γερμανικών εταιρειών.

Ακούστε τι είπε στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, ο Νίκος Χουντής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση