GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα οι καταθέσεις

Το γεγονός ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ελληνικές τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι οποίες όπως ανέφερε δεν αντιμετωπ...

Στουρνάρας: Δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα οι καταθέσεις

Το γεγονός ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ελληνικές τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι οποίες όπως ανέφερε δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ελληνικές τράπεζες.Είναι επαρκώως κεφαλαιοποιημένες, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις καταθέσεις.
Συνδράμει το κυβερνητικό έργο προς αυτή την κατεύθυνση μέσα στα πλαίσια της συνθήκης και όπου δεν έρχεται σε αντίθεση με τη συνθήκη. Έχει μεγάλη σημασία να είναι επιτυχημένο το επόμενο Eurogroup. Mε διαβεβαίωσε τόσο ο πρωθυπουργός όσο και το κυβερνητικό επιτελείο ότι εργάζονται άοκνα όλες αυτές τις ημέρες προκειμένου να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα τη Δευτέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση