GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει στα περί εκβιασμού ο Γιάννης Σμπώκος

Επιμένοντας στις προανακριτικές του καταθέσεις ο καταδικασμένος για την υπόθεση των εξοπλιστικών , πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπ...

Επιμένει στα περί εκβιασμού ο Γιάννης Σμπώκος Επιμένοντας στις προανακριτικές του καταθέσεις ο καταδικασμένος για την υπόθεση των εξοπλιστικών , πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος στην κατάθεση του  φέρεται να κατηγόρησε για εκβιασμό τους δυο πρωταγωνιστές της υπόθεσης των " νονών των φυλακών" Π. Βλαστός και Γ. Σκαφτούρος.
Ο Γ. Σμπώκος κατέθετε για περίπου δυο ώρες στους ανακριτες διαφθοράς  χωρίς ωστόσο να ολοκληρωσει την καταθεσή του την οποία θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Γ. Σμπώκος επιβεβαίωσε τα όσα  είχε πει στις προανακριτικές του καταθέσεις σχετικά με τις δυο βομβιστικές επιθέσεις που είχαν γίνει σε συγγενικά του πρόσωπα.
Μεταξύ άλλων στην προανακριτικές καταθέσεις είχε υποστηρίξει πως τον Ιανουάριο του 2013 τον πλησίασε οΓ. Σκαφτούρος και απειλώντας τον του ζήτησε 10 εκ. Ευρώ αλλιώς -όπως είπε- θα του διαλύσει το σπίτι.

Στη συνέχεια -σύμφωνα με τον Γ. Σμπώκο το ίδιο έπραξε και ο Π. Βλαστός ο οποίος σύμφωνα με τη προανακριτική κατάθεση  του είπε" δεν είναι δική μου υπόθεση,  εξυπηρετηση κάνω, γνώμη μου είναι να δώσεις ένα χαρτζιλικο στο σκαφτούρο για να ξεμπερδεύεις αλλιώς θα γίνεο ατύχημα".
Αυριο αναμενεται να συνεχίσει για τέταρτη ημέρα την απολογία του ο Π. Βλαστός ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο αυτή τη φορά να πάνε οι ανακριτές στον κορυδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση