GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε τελικά την άσεμνη χειρονομία ο Βαρουφάκης;

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στη Γερμανία σχετικά με τη χειρονομία που φέρεται να έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης σε εκ...

ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε τελικά την άσεμνη χειρονομία ο Βαρουφάκης;

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στη Γερμανία σχετικά με τη χειρονομία που φέρεται να έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης σε εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ τον Μάιο του 2013.

Σε εκπομπή του γερμανικού δικτύου ARD στην οποία παρευρέθηκε ο Γ. Βαρουφάκης, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από την εν λόγω εκδήλωση, στο οποίο εμφανίζεται να κάνει μία άσεμνη κίνσηη με το μεσαίο δάχτυλο, όμως ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο ισχύει, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για φωτομοντάζ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κ. Βαρουφάκης πιάστηκε στα... πράσα να λέει χμ, μάλλον ψέματα, όπως αποδεικνύει το βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube και στο οποίο καταγράφεται ολόκληρη η επίμαχη εκδήλωση, και στο οποίο πράγματι εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών να κάνει τη γνωστή χειρονομία - που συνάδει και με το περιεχόμενο της ομιλίας του στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως μάλιστα λέει χαρακτηριστικά στο επίμαχο απόσπασμα, “η πρότασή μου ήταν η Ελλάδα να ανακοινώσει απλώς ότι χρεοκοπεί, όπως η Αργεντινή, εντός του ευρώ τον Ιανουάριο του 2010, και να δείξουμε κ...δάχτυλο στη Γερμανία και να πούμε, τώρα λύστε το πρόβλημα μόνοι σας”.

Δείτε το σημείο της ομιλίας του Γ. Βαρουφάκη που προκάλεσε αντιδράσεις, στο 40:19.

 

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση