GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακελλαρίδης: Συζητήθηκε το πακέτο των μεταρρυθμίσεων

Στο παρασκήνιο της χθεσινής συνάντησης στο Βερολίνο μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ,...

Σακελλαρίδης: Συζητήθηκε το πακέτο των μεταρρυθμίσεων

Στο παρασκήνιο της χθεσινής συνάντησης στο Βερολίνο μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι η συζήτηση κινήθηκε γύρω από γενικά θέματα και δεν έγινε συγκεκριμένη συζήτηση για ιδιωτικοποιήσεις ή την ουσία των μεταρρυθμίσεων.

Παρουσιάστηκαν συγκλίσεις, σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης, και έκανε λόγο για καλή διάθεση ανάμεσα στους δύο ηγέτες προκειμένου να βρεθούν κοινοί τόποι για να  κατατεθεί η τελική λίστα στο Eurogroup.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε συνολικά σημαντική τη συνάντηση λέγοντας ότι από τον πρωθυπουργό τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων όπως παρουσιάστηκαν και στη συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση