GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Βέρτης: "Δεν με φοβίζει ο γάμος. Με φοβίζει ο χωρισμός"

O Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για όλους και για όλα... Έχει κάνει πρόταση γάμου; «Δεν έχω κάνει πρόταση γά...

Νίκος Βέρτης: O Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για όλους και για όλα...

Έχει κάνει πρόταση γάμου;

«Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου ποτέ. Μακάρι να είχα φτάσει σε αυτό το σημείο και να είχα πάρει αυτή την απόφαση. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα την πάρω αυτή την απόφαση τη ρημάδα. Δεν με φοβίζει ο γάμος. Με φοβίζει ο χωρισμός. Πάντα έλεγα, από πιτσιρικάς, ότι εγώ θα παντρευτώ μια γυναίκα και με αυτή θα φύγω».

Πόσο σημαντική είναι για εκείνον η εξωτερική εμφάνιση σε μια γυναίκα;

«Η εμφάνιση οπωσδήποτε παίζει έναν ρόλο αρχικά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο πως θα είμαι με μια γυναίκα που θα είναι πολύ όμορφη. Αντιθέτως, μια γυναίκα που είναι πολύ όμορφη μπορεί να τη βαρεθείς λίγο. Σε αυτά είμαι πολύ αυστηρός. Θέλω να μαγειρεύει η γυναίκα, να με προσέχει και εγώ θα της προσφέρω ό,τι της λείπει. Μπορώ να σου πω ότι πιο εύκολα θα ήμουν με μια κοπέλα που δεν θα ήταν καλά οικονομικά. Νομίζω η βάση είναι η χημεία».

Ποια είναι η γνώμη του για τα λουλούδια στις πίστες;

«Τα λουλούδια είναι μια ένδειξη αγάπης. Κάποιοι συνάδελφοί μου τα έχουν απαρνηθεί, αλλά είναι δικαίωμά τους. Δεν θα τους κατηγορήσω. Γιατί κι εγώ μια μέρα μπορεί να ξυπνήσω και να μου γυρίσει το κεφάλι ανάποδα. Αυτή τη στιγμή, όμως, με το σκεπτικό και τα πλάνα που έχω, δεν θα γυρίσω ποτέ την πλάτη σε κάτι που με ανέβασε».

Το σχόλιο για την αποκάλυψη της καταγωγής της Ελένης Φουρέιρα:

«Την Ελένη τη ξέρω από αρκετά νέα και ήξερα την καταγωγή της από την πρώτη στιγμή. (Το έμαθα όταν) κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνουμε συναυλίες εκτός Ελλάδος και φέραμε τότε όλοι τα διαβατήριά μας. Ίσως φταίμε κι εμείς για αυτό το πράγμα, για το ότι η Ελένη ντρεπόταν να πει από πού ήταν η καταγωγή της. Σημασία έχει ότι το έκανε, όμως. Ένιωσα ότι η Ελένη ήταν ανακουφισμένη. Αλλά και τι έγινε; Ποιο είναι το κακό; Φταίει ένα παιδί για την καταγωγή του; Μπορούμε εμείς να το κατηγορήσουμε; Και εγώ μεγάλωσα στην Ολλανδία και λέγανε "ο Έλληνας". Αλλά όταν λέγανε "Έλληνας", δεν το λέγανε με ωραίο τρόπο. Κάποιες φορές το έλεγαν και προσβλητικά».

Η αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά:

«Εύχομαι να είστε πάντα καλά, Γιώργο και Φαίη. Μου αρέσουν πάρα πολύ σαν ζευγάρι. Ακόμα και οι φωνές τους, οι γκρίνιες και οι φασαρίες που κάνουν μεταξύ τους κάποιες φορές, είναι τόσο ωραίες που κάποια στιγμή, αν βρω κι εγώ μια γυναίκα να παντρευτώ, θα ήθελα να έχω μια τέτοια σχέση με τη γυναίκα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση