GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 'πέταξε' όλα για να φέρει τους άνδρες κοντά στη μαγειρική...

Μια μαγείρισσα βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να κάνει τη μαγειρική διασκεδαστική για τους άρρενες φίλους της. Αποφάσισε να ξεγυμνωθ...

Μια μαγείρισσα βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να κάνει τη μαγειρική διασκεδαστική για τους άρρενες φίλους της. Αποφάσισε να ξεγυμνωθεί και και να συστήσει τις εύκολες συνταγές της στο ανδρικό κοινό, που μπορεί λόγω των ισχυρών επιχειρημάτων της, να πειστεί να μπει στην κουζίνα και να αγαπήσει τη μαγειρική.
Η μαγείρισσα από την Αργεντινή, η Τζεν συνηθίζει να μαγειρεύει γυμνή και αποφάσισε να μοιραστεί αυτήν της τη συνήθεια με το κοινό.
Το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, κάνοντας την ίδια και τις συνταγές της γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, η 24χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αργεντίνικο περιοδικό δήλωσε: "Είχα έναν φίλο που τρεφόταν μόνο με πρόχειρο και γρήγορο φαγητό, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για όλους τους άνδρες. Έτσι αποφάσισα να τους δείξω ότι έχει πλάκα να μαγειρεύεις και ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο, όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Τράβηξα το πρώτο μου βίντεο σε κουζίνα φίλων και είχε πολύ πλάκα".

Αναφερόμενη στα προβλήματα των γυρισμάτων αναφέρει" Πρέπει να διακόπτουμε συνεχώς, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν φαίνεται το στήθος μου και ότι καλύπτεται από τα τρόφιμα, γεγονός που κάνει το εγχείρημα δύσκολο".
(Πηγή: Mirror)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση