GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα...

Stefanos Tzoumakas Για το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: Πρώτο :Δεν χρειάζεται προσπάθεια για να αποδομήσεις το Γ. Βαρουφάκη, Το ...

Stefanos Tzoumakas
Για το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:
Πρώτο :Δεν χρειάζεται προσπάθεια για να αποδομήσεις το Γ. Βαρουφάκη, Το έχει κάνει μόνος του, ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ και σημαντικά στοιχεία στρατηγικής των συνεπειών των μνημονίων της πενταετούς βαρβαρότητας .Η προοδευτική πολιτική δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων, αυτάρεσκων πρακτικών και αποκαθήλωσης προοδευτικών αγώνων με ταξιδιωτικές δηλώσεις.
Δεύτερο: Θλιβερή η μέθοδος της θεωρίας ότι για ότι απερισκεψίες κάνει κάποιος του φταίνε οι άλλοι! Η κόλαση δεν είναι οι άλλοι. Η κόλαση επέρχεται από έλλειψη αρχών και από πρακτικές του "σκοπού που αγιάζει τα μέσα".
Τρίτο: Οι απειλές και τα διλήμματα αποτελούν δείγμα αδύνατων . Οι δυνατοί πράττουν και πράττουν σωστά και επιτυχώς .Δεν είναι περιοδεύοντες που προκαλούν ερωτήματα όχι για προοδευτικές ή συντηρητικές πολιτικές, αλλά περί σοβαρότητας ή όχι .
http://left.gr/news/maximoy-o-g-varoyfakis-den-parapempei-se-kanena-dimopsifisma-gia-eyro

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση