GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο βίντεο με τη χειρονομία του Βαρουφάκη...

"Για μένα το λάθος το μεγάλο του Γιάνη Βαρουφάκη δεν είναι που σήκωσε το δάχτυλο στην ομιλία του πριν από μερικά χρόνια, δικαίωμά του...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για το βίντεο με τη χειρονομία του Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ
"Για μένα το λάθος το μεγάλο του Γιάνη Βαρουφάκη δεν είναι που σήκωσε το δάχτυλο στην ομιλία του πριν από μερικά χρόνια, δικαίωμά του ήταν να το κάνει τότε, άλλωστε δεν εκπροσωπούσε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του" είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
"Το λάθος του είναι ότι τώρα που είναι υπουργός και εκπροσωπεί την Ελλάδα δεν παραδέχτηκε τη συγκεκριμένη χειρονομία. Δεν είπε την αλήθεια δηλαδή γι' αυτό που συνέβη τότε. Αυτό για μένα είναι σοβαρότερο επικοινωνιακό λάθος, από αυτό καθαυτό το δάχτυλο" πρόσθεσε.
"Αν μιλάμε για δάχτυλα πρέπει να θυμίσουμε στους φίλους μας τους Γερμανούς ότι εκείνοι έβαλαν την Αφροδίτη της Μήλου να σηκώνει το μεσαίο της δάχτυλο. Φαίνεται ότι το ξέχασαν πολύ γρήγορα" κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Δείτε το βίντεο του Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση