GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξηγήσεις ζητάει ο Παναθηναϊκός για το επιπλέον κεκλεισμένων των θυρών

Το «μπλέξιμο» με το κυβερνητικό «λουκέτο» των γηπέδων, αλλά και τις τιμωρίες που κουβαλούσαν ήδη οι ομάδες συνεχίζεται!  Σήμερα λοιπόν,...

Εξηγήσεις ζητάει ο Παναθηναϊκός για το επιπλέον κεκλεισμένων των θυρών

Το «μπλέξιμο» με το κυβερνητικό «λουκέτο» των γηπέδων, αλλά και τις τιμωρίες που κουβαλούσαν ήδη οι ομάδες συνεχίζεται! 

Σήμερα λοιπόν, η Σούπερ Λίγκα έκανε γνωστό πως το κεκλεισμένων θυρών παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν… μετράει για την ποινή δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο που έχει επιβληθεί στους πράσινους για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως το τριφύλλι θα κληθεί να υποδεχθεί Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη χωρίς τον… 12ο παίκτη του. Και κάτι που παράλληλα δημιούργησε μεγάλη ενόχληση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αφού δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τον τύπο, ούτε την ουσία της εν λόγω απόφασης και ανακοίνωσης. 

Είναι δεδομένο, μάλιστα, πως οι πράσινοι δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και θα κινηθούν προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να πάρουν εξηγήσεις και να δικαιωθούν, ούτως ώστε να γλιτώσουν τουλάχιστον το ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο (αφού υποστηρίζεται πως αυτό με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσμετρηθεί). 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση