GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράδοξο: Ο Γ. Κατρούγκαλος διατηρεί το ...ίδιο τηλέφωνο με τη δικηγορική εταιρεία απ' όπου αποχώρησε!

Αγαπητό blog, διάβασα τις δηλώσεις του υπουργού κ. Κατρούγκαλου σύμφωνα με τις οποίες μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής, τον καλοκαίρ...

Αγαπητό blog,
διάβασα τις δηλώσεις του υπουργού κ. Κατρούγκαλου σύμφωνα με τις οποίες μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής, τον καλοκαίρι του 2014, αποχώρησε από την Δικηγορική Εταρία που μετείχε και δημιούργησε άλλη.

Δεν διευκρίνισε όμως ποιοι ήταν οι λόγοι αυτής της αποχώρησης. Και θέτω αυτή την απορία διότι, όπως προκύπτει, ο κ. Κατρούγκαλος εμφανίζεται μεν ότι αποχώρησε από την εταιρεία που μετείχε αλλά διατηρεί το ...ίδιο τηλέφωνο με αυτήν.

Μια μικρή, σημερινή, αναζήτηση στα αρχεία του ΔΣΑ μέσω διαδικτύου οδηγεί σε αυτό το παράδοξο συμπέρασμα:

Η Εταρία "Παπακωνσταντίνου-Χλέπας και Συνεργάτες", όπου μετείχε, έχει τηλέφωνο 2107248551.

Το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο έχει και ο κ. Κατρούγκαλος στην αναζήτηση του ΔΣΑ, με την ίδια διεύθυνση Π. Ιωακείμ 30-32 Κολωνάκι.

Βλέποντας όμως και τη σφραγίδα του νέου Γραφείου του (που έχει θέσει στο επίμαχο Συμφωνητικό), στην οδό Λυκαβηττού 1, "Κατρούγκαλος και Συνεργάτες" έχει και πάλι το ίδιο τηλέφωνο, 2107248551.

 Τι ακριβώς ισχύει;

Ο Διαπορών

1 σχόλιο

  1. Επίσης βλέπει τον ίδιο ήλιο με μας και αναπνέει τον ίδιο αέρα! Σκάνδαλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση