GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης από τον θάνατο του πατέρα του

Ο Αντώνης Κανάκης περνά την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του καθώς το περασμένο Σαββάτο έχασε τον πατέρα του. Σύμφωνα με το seleo, η εκπ...

Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης από τον θάνατο του πατέρα του Ο Αντώνης Κανάκης περνά την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του καθώς το περασμένο Σαββάτο έχασε τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το seleo, η εκπομπή «Ραδιοαρβύλα» της Δευτέρας δεν προβλήθηκε –όπως διέρρευσε από στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού του Αντ1– εξαιτίας του δυσάρεστου γεγονότος.

Ο πατέρας του νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε γνωστό νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Ο Γιάννης – Δανιήλ Δούμας, όπως είναι το πραγματικό επίθετο του Αντώνη Κανάκη, ήταν καθηγητής Αγγλικών και εργάστηκε ως υπάλληλος σε διάφορες εταιρείες.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο στενός συνεργάτης του παρουσιαστή, Γιάννης Σερβετάς, έγραψε:

«Συγγνώμη αλλά δε θα μπορέσω να κάνω την προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση στη Σιάτιστα εξαιτίας της ενός πολύ δυσάρεστου γεγονότος. Όταν με το καλό θα την κάνω, ελπίζω μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα σας εξηγήσω δια ζώσης. ΥΓ. Η συγγνώμη που σας ζητάω είναι μεγάλη σαν την στεναχώρια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση