GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβιβασμός στο Eurogroup: Ξεκινά ο έλεγχος, αλλά όχι στην Αθήνα

Το “πρώτο πιάτο” του σημερινού Eurogroup ήταν οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις, όπως φαίνεται, καθώς ήδη πριν από τις 6 το απόγευμα, περίπου...

Συμβιβασμός στο Eurogroup: Ξεκινά ο έλεγχος, αλλά όχι στην Αθήνα

Το “πρώτο πιάτο” του σημερινού Eurogroup ήταν οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις, όπως φαίνεται, καθώς ήδη πριν από τις 6 το απόγευμα, περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης, η συζήτηση γύρω από τη χώρα μας είχε ολοκληρωθεί.

“Τελείωσε”, ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters, αναφερόμενος στη συζήτηση για την Ελλάδα, προσθέτοντας πως οι υπουργοί συμφώνησαν ότι “πρέπει να πάμε παρακάτω τώρα”, ενώ και Έλληνας αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως η συζήτηση για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο αξιωματούχο, δε θα υπάρξει κοινό ανακοινωθέν για το θέμα της Ελλάδας μετά το τέλος της συνεδρίασης.

Παράλληλα, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους που επικαλείται το Reuters, φαίνεται πως στη διάρκεια του Eurogroup προέκυψε μία συμβιβαστική συμφωνία για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς σε τεχνικό επίπεδο όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα γίνουν στις Βρυξέλλες, και όχι στην Αθήνα, όπως ήθελαν αρχικά πολλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Οι συζητήσεις, όπως επιβεβαίωσε Έλληνας αξιωματούχος, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση