GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Mercedes-Benz στη Γενεύη 2015

Τέσσερις παγκόσμιες και επτά ευρωπαϊκές πρεμιέρες κάνουν οι Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach και ηsmart στο φετινό Σαλόνι ...

H Mercedes-Benz στη Γενεύη 2015
Τέσσερις παγκόσμιες και επτά ευρωπαϊκές πρεμιέρες κάνουν οι Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach και ηsmart στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η αποκάλυψη θα γίνει κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που θα λάβει χώρα στις 3 Μαρτίου, από τις 8:00 έως τις 8:45(τοπική ώρα) στο περίπτερο της Mercedes-Benz στην αίθουσα 6. Από τις 10:00 (ώρα Ελλάδος) θα είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα.
 
Τα highlights της φετινής Έκθεσης της Γενεύης περιλαμβάνουν κορυφαία μοντέλα όπως τη Mercedes-Maybach Pullman, την αγωνιστική Mercedes-AMG GT3, το πρωτότυπο Mercedes-Benz G 500 4x4, καθώς και μία πρώτη εντύπωση αυτοκινήτου που βασίζεται στη Mercedes-Benz V-Class –μοντέλα που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό.
 
Επιπλέον, θα κάνουν την Ευρωπαϊκή τους εμφάνιση, η Mercedes-Benz GLE Coupé, η CLA Shooting Brake, η Maybach S 600, η C350 e και η C 450 AMG 4MATIC. Τα νέα από τη smart περιλαμβάνου ντο smart BRABUS καθώς και το αυτόματο, 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη «twinamic». 
 
Η παρουσίαση θα μεταδοθεί απευθείας, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση