GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Άνταμ Λεβίν χτύπησε κατακούτελα θαυμάστριά του με το μικρόφωνο

Ο Άνταμ Λεβίν, κατά την διάρκεια συναυλίας των «Maroon 5» στο Τορόντο, πέταξε το μικρόφωνό του στη σκηνή, αυτό αναπήδησε, με αποτέλεσμα...

O Άνταμ Λεβίν χτύπησε κατακούτελα θαυμάστριά του με το μικρόφωνο Ο Άνταμ Λεβίν, κατά την διάρκεια συναυλίας των «Maroon 5» στο Τορόντο, πέταξε το μικρόφωνό του στη σκηνή, αυτό αναπήδησε, με αποτέλεσμα να «προσγειωθεί» στο κεφάλι μιας θαυμάστριάς του, χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Χωρίς να χάσει χρόνο με το που αντελήφθη τι συνέβη, ο frontman του συγκροτήματος έτρεξε προς το μέρος της για να δει αν είναι καλά, της ζήτησε «συγγνώμη» και την ανέβασε στη σκηνή λέγοντας:

«Νιώθω πολύ άσχημα που τραυμάτισα το γλυκό πρόσωπο της νεαρής θαυμάστριας μου», εξηγώντας παράλληλα πως συνέβη το ατύχημα.

Στο τέλος μάλιστα της έδωσε και την VIP θέση ώστε να απολαύσει το υπόλοιπο της συναυλίας με την αδερφή της.

Η ίδια μιλώντας στο Toronto CityNews για την περιπέτεια της, είπε ενθουσιασμένη:

«Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν περίμενα να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ο Άνταμ με αγκάλιασε, με έπιασε στο πρόσωπο και κράτησε τα χέρια μου λέγοντας συνεχώς συγγνώμη! Του απάντησα "σε αγαπώ, είμαι ΟΚ!"».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση