GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

18 χρόνια φυλακή σε δαιμόνιο ιδιοκτήτη πορνό ιστοσελίδας...

Η είδηση κάνει το γύρο της μπλογκόσφαιρας και των διεθνών ΜΜΕ καθώς είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που διαχειριστής '"πορνό-ιστότοπου-εκδίκη...

Η είδηση κάνει το γύρο της μπλογκόσφαιρας και των διεθνών ΜΜΕ καθώς είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που διαχειριστής '"πορνό-ιστότοπου-εκδίκησης'" καταδικάζεται σε φυλάκιση 18 ετών.
Ο Kevin Bollaert είσε την "φαεινή ιδεά" να δημιουργήσει ένα ιστότοπο όπου δημοσίευε αποκαλυπτικές φωτογραφίες συνοδευόμενες από το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο ακόμα και επάγγελμα των "θυμάτων" του. Τις φωτογραφίοες έστελαν απογοητευμένοι, θυμωμένοι "πρώην" για να εκδικηθούν.
Ο διαχειριστής είχε επίσης δημιουργήσει άλλον "ιστότοπο-εξιλέωσης" όπου δεχόταν τα e-mail ή τηλεφωνήματα των θυμάτων του και με κόστος 350 δολλαρίων "κατέβαζε" τις φωτογραφίες και τα συνοδευτικά στοιχεία. Είχε ήδη εισπράξει περίπου 30,000 δολλάρια αλλά πολλά θύματά του είχαν χάσει τις δουλειές τους, διαλύθηκαν οικογένειες και υπήρξε και απόπειρα αυτοκτονίας.
Περισσότερα εδώ -
http://news.sky.com/story/1458469/revenge-porn-site-operator-jailed-for-18-years

καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση