GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεπαγώνουν 30.000 εφάπαξ μετά το Πάσχα

Ευχάριστα είναι τα νέα για περίπου 30.000 δικαιούχους του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων που περιμένουν το εφάπαξ, από το 2013. Με...

Ξεπαγώνουν 30.000 εφάπαξ μετά το Πάσχα

Ευχάριστα είναι τα νέα για περίπου 30.000 δικαιούχους του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων που περιμένουν το εφάπαξ, από το 2013.

Με δήλωσή του στα "Νέα" ο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης ανακοίνωσε ότι καταργείται ο μαθηματικός τύπος με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα.

Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 30.000 εφάπαξ στο ΤΠΔΥ, αφορούν αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2013, άρα ο υπολογισμός τους πρέπει να γίνει με νέο τρόπο. Ο μαθηματικός τύπος που θεσμοθετήθηκε από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, οδηγεί σε δραματικές μειώσεις που σύμφωνα με τους υπολογισμούς της νέας ηγεσίας του υπουργείου, επρόκειτο να κυμανθούν από 35% έως 80%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση