GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άλμα" παραμονής για τη Βέροια, 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Superleague έκανε η Βέροια, που συνέτριψε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης, που έπαιζε με 10 παίκτες ...

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Superleague έκανε η Βέροια, που συνέτριψε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 32'.

Το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας άνοιξε στο 12' ο Ντουμίτρου με προβολή, ενώ το 2-0 σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 34' ο Μπεν, σε μία φάση όπου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Θεοδωρόπουλος, που ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον επιθετικό της Βέροιας.

Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 56' με τον Πέρες, πριν ο Μπεν πετύχει στο 65' το τελικό 4-0, με τον Κοσίτσκι να κάνει τραγικό λάθος.

Με τη νίκη αυτή, η Βέροια έφτασε τους 40 βαθμούς, τρεις πόντους μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στην 4η θέση και τους 52 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση