GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευθεία επίθεση από την Ραχήλ Μακρή: Για άχρηστους εξοπλισμούς και με διαπλοκή τα 500 εκ. ευρώ!

Κάνοντας ευθεία επίθεση, η Ραχήλ Μακρή αποδοκίμασε την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση, σε αμερικανική εταιρεία...

Κάνοντας ευθεία επίθεση, η Ραχήλ Μακρή αποδοκίμασε την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση, σε αμερικανική εταιρεία, του εκσυγχρονισμού των  πέντε "σαράβαλων" αεροσκαφών.
«Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν και άνθρωποι βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς που πραγματοποιούνται από ανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους και να υπάρχει μεγάλος βαθμός διαπλοκής, όπως μας είπε ο αρμόδιος υπουργός» επισήμανε, μιλώντας από το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εννοώντας πτον Πάνο Καμμένο.
«Δεν έχουμε ανάγκη γεωπολιτικών προστατών στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες της χώρας. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής των όποιων πολιτικών με εμπόρους όπλων και εκδότες» συνέχισε.
«Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν ανούσιοι λόγοι και επαναλήψεις επί παντός του επιστητού. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, αυτό προσδοκούν να μάθουν από την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση