GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι καταληψίες της πρυτανείας του ΕΚΠΑ ετοίμασαν βίντεο

Ένα βίντεο με το οποίο θέλησαν να δείξουν ότι δεν έχουν προκληθεί ζημιές στο κτίριο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ δημιούργησαν οι καταληψίες....

Οι καταληψίες της πρυτανείας του ΕΚΠΑ ετοίμασαν βίντεο

Ένα βίντεο με το οποίο θέλησαν να δείξουν ότι δεν έχουν προκληθεί ζημιές στο κτίριο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ δημιούργησαν οι καταληψίες.

Στο βίντεο, το οποίο είναι διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών διακρίνονται γραφεία που βρίσκονται μέσα στο κτίριο της πρυτανείας. Ο κάμεραμαν μάλιστα δείχνει ακόμη και λεπτομέρειες από τον χώρο για να πείσει ότι δεν έχουν υποστεί ζημιές.

Σε κείμενό τους, οι καταληψίες δηλώνουν ότι συνεχίζουν την κινητοποίηση σε ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας, καταφέρονται εναντίον του πρύτανη του ΕΚΠΑ και δίνουν απαντήσεις για τα περί "κινδύνου απώλειας ζωής λόγω χρήσης ναρκωτικών".

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, "η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό".

"Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι της Πρυτανείας στους οποίους, είναι εμφανές ότι δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

Σε αντίθεση με την κυρίαρχη προπαγάνδα που προωθούν τα αστικά ΜΜΕ και ο Πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος, η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας. Αυτό το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των περιφρουρημένων χαρακτηριστικών της κατάληψης και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό", αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση