GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπληξη! Μια πινακίδα διαφορετική (στο Κέιμπριτζ) γραμμένη στα αρχαία Ελληνικά...

Μία πινακίδα στα αρχαία Ελληνικά και στα Λατινικά κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του Διαδικτύου. Στο Κέιμπριτζ στη Μ. Βρετανία δεν ...

Μία πινακίδα στα αρχαία Ελληνικά και στα Λατινικά κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Στο Κέιμπριτζ στη Μ. Βρετανία δεν επιτρέπεται να αφήνει κανείς το ποδήλατο οπουδήποτε. Έτσι κάποιος, άγνωστο μέχρι στιγμής ποιος, προειδοποιεί με μια πινακίδα γραμμένη στις κλασικές γλώσσες ότι τα ποδήλατα θα αφαιρούνται ή θα καταστρέφονται, αν δένονται σε αυτά τα κάγκελα.
Η πινακίδα είναι τοποθετημένη σε ένα κτήριο του πανεπιστημίου που βρίσκεται πίσω από μια ελληνορθόδοξη εκκλησία.
Τη φωτογραφία ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook το BBC Radio Cambridgeshire σχολιάζοντας Maybe the most Cambridge thing I’ ve ever seen.
«Αυτό θα συμμορφώσει όλους τους άτακτους Ρωμαίους και Αρχαίους Έλληνες που αφήνουν τα ποδήλατά τους όπου βρουν» έγραψε κάποιος για τη φωτογραφία που τράβηξε η παρουσιάστρια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής Dotty McLeod.
Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως υπάρχουν λάθη στην πινακίδα, για αυτό χρειάζεται διορθώσεις. Ειδικότερα, στα λατινικά γράφει πως δύο ρόδες που θα εγκαταλείπονται εδώ θα αφαιρούνται. Ακόμα, ο χρήστης ein Steppenwolf στο Twitter υποστήριξε ότι η λέξη «ληφθέντες» είναι λάθος και έπρεπε να γράφει «λειφθέντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση