GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο το ενδιαφέρον των φιλολόγων για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

Μπορεί το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης της Πρόσθετης Διδασκαλίας στα ΕΠΑΛ να είναι μικρό όμως μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των εκπαιδε...

Μεγάλο το ενδιαφέρον των φιλολόγων για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

Μπορεί το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης της Πρόσθετης Διδασκαλίας στα ΕΠΑΛ να είναι μικρό όμως μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών ιδίως στην ειδικότητα των φιλολόγων για να διεκδικήσουν μια θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού. Αντίθετα, ελάχιστοι ήταν οι εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων που έσπευσαν να καταθέσουν αιτήσεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη Θεσσαλία για τις οκτώ θέσεις Φιλολόγων στις τέσσερις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης κατατέθηκαν περίπου 130 αιτήσεις. Μπορεί οι περισσότερες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να έχουν αναρτήσει τα ονόματα των εκπαιδευτικών, που θα εργαστούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη των ΕΠΑΛ, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται και την άμεση έναρξη των μαθημάτων.

Όπως έχει αποκαλύψει το news.gr εκκρεμεί η έκδοση ενός ΦΕΚ προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» για την έναρξη των μαθημάτων. Πιθανόν το ΦΕΚ να εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται οπότε τα μαθήματα ίσως ξεκινήσουν τέλη της εβδομάδας αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι η έναρξή τους να γίνει στις 27 Απριλίου. Όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα βγει το ΦΕΚ.

Οι απολαβές και τα ένσημα των εκπαιδευτικών στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

1. ΔΔΕ ΔΡΑΜΑΣ
2. ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ
3. ΔΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ
4. ΔΔΕ ΞΑΝΘΗΣ
5. ΔΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

6. ΔΔΕ ΣΑΜΟΥ
7. ΔΔΕ ΧΙΟΥ
8. ΔΔΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
9. ΔΔΕ ΑΧΑΪΑΣ
10. ΔΔΕ ΗΛΕΙΑΣ
11. ΔΔΕ ΑΡΤΑΣ
12. ΔΔΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

13. ΔΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
14. ΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
15. ΔΔΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

16. ΔΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
17. ΔΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
18. ΔΔΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
19. ΔΔΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
20. ΔΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
21. ΔΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
22. ΔΔΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

23. ΔΔΕ ΧΑΝΙΩΝ
24. ΔΔΕ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

25. ΔΔΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
26. ΔΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
27. ΔΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

28. ΔΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση