GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ράμματα στο κεφάλι ο Κώστας Σημίτης

Στο νοσοκομείο Πύργου βρέθηκε χθες Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, προκειμένου οι γιατροί να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι ...

Με ράμματα στο κεφάλι ο Κώστας Σημίτης

Στο νοσοκομείο Πύργου βρέθηκε χθες Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, προκειμένου οι γιατροί να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο μέτωπο. Όπως αναφέρει το patrisnews, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ένα μικρό ατύχημα στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου βρισκόταν με τη σύζυγο του για το Πάσχα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο Νοσοκομείο Πύργου, που είχε εγκαινιάσει ο ίδιος το 2004, ως ασθενής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος, και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Βέβαια, επειδή η είσοδος του κ. Σημίτη στο Νοσοκομείο, συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός, επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Κάτι που όμως, επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Τελικά, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον πρώην πρωθυπουργό και δυο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του, ευχαριστώντας τον Διοικητή, για την φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, που βρίσκεται στην περιοχή από τη Μεγάλη Εβδομάδα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έκανε Ανάσταση με τη σύζυγό του Δάφνη, στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση