GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις οι υποψήφιοι για τη θέση του δεξιού μπακ στο "τριφύλλι"

Ο Μίκαελ Λανγκ δεν είναι απλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, βρίσκεται κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα, όπως αναφέρετα...

Τέσσερις οι υποψήφιοι για τη θέση του δεξιού μπακ στο

Ο Μίκαελ Λανγκ δεν είναι απλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, βρίσκεται κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα, όπως αναφέρεται στη "SportDay".

Το "τριφύλλι" είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ελβετό δεξιό μπακ που αγωνίζεται στην Γκρασχόπερς και φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και ο 24χρονος παίκτης θα παίρνει 150.000 ευρώ ετησίως. Ο Λεωνίδας Βόκολος τον παρακολούθησε από κοντά την περασμένη Παρασκευή να αγωνίζεται σε ολόκληρο το ματς στο 5-0 με τη Σιόν.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ στη φετινή σεζόν έχει 26 συμμετοχές με 5 γκολ στο πρωτάθλημα, τρεις στο Κύπελλο, δύο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες τόσες στο Europa League.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι. Όχι πολύ πάντως. Συγκεκριμένα, πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ονδούρα, όπου η Εθνική του ομάδα επικράτησε 3-0.

Ο Λανγκ ήταν πρώτος στη λίστα με ακόμη τρεις παίκτες για τη θέση του δεξιού μπακ που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός και θα ασχοληθεί ξανά με τις άλλες περιπτώσεις μόνο εάν... στραβώσει του Ελβετού, που αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη ενόψει της επόμενης σεζόν μετά από αυτή του Νίκου Καλτσά της Βέροιας. 

Πηγή sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση