GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Μας χρωστάνε λεφτά αλλά θέλουν να πάθουμε ασφυξία

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα δικαιούται χρημάτων αλλά οι εταίροι δεν της τα δίνουν "για να πάθει ασφυξία" και με αυτό τον τρόπο...

Βούτσης: Μας χρωστάνε λεφτά αλλά θέλουν να πάθουμε ασφυξία

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα δικαιούται χρημάτων αλλά οι εταίροι δεν της τα δίνουν "για να πάθει ασφυξία" και με αυτό τον τρόπο να εκβιάζουν, διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης. "Μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα", είπε ο κ. Βούτσης. Τόνισε πάντως ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει, κατά τη διαπραγμάτευση, σε θέματα που άπτονται της επιβίωσης του λαού.

Μιλώντας στον ALPHA, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι η Ε.Ε. κινείται "εκτός των δικών της κανόνων" στον τρόπο που αντιμετωπίζει την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως ότι το "πακέτο Ντράγκι το οποίο καλώς υπάρχει, προκειμένου να πάρει μπρος και η ευρωπαϊκή οικονομία", μοιράζεται σε χώρες που δανείζονται με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο και εξαιρείται η Ελλάδα.

Ο κ. Βούτσης είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση