GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζουλιάνα Ράνσικ: Έχασε κιλά γιατί είχε καρκίνο και όχι ανορεξία

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Τζουλιάνα Ράνσικ στις «Χρυσές Σφαίρες» και στα «Grammy», πυροδότησαν τις φήμες ότι ίσως πάσχει από ανορεξί...

Τζουλιάνα Ράνσικ: Έχασε κιλά γιατί είχε καρκίνο και όχι ανορεξία

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Τζουλιάνα Ράνσικ στις «Χρυσές Σφαίρες» και στα «Grammy», πυροδότησαν τις φήμες ότι ίσως πάσχει από ανορεξία.

Με πρόσφατες δηλώσεις της, η τηλεπαρουσιάστρια αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μιλήσει για τον καρκίνο του μαστού που είχε και την διπλή μαστεκτομή που αναγκάστηκε να κάνει.

«Θεέ μου, αν κάποιος πραγματικά πίστευε πως έχω διατροφική διαταραχή, αυτός είναι απαίσιος τρόπος για να το προσεγγίσει», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν εκμυστηρεύτηκε πως η φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε για να καταπολεμήσει τον καρκίνο της είχε προκαλέσει προβλήματα στο μεταβολισμό. Έτσι, παρόλο που τρέφεται κανονικά δεν παίρνει βάρος.

«Με πλήγωσε πολύ. Λυπάμαι που οι άνθρωποι πιστεύουν πως είμαι αηδιαστικά αδύνατη, όπως υποστηρίζουν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω. Είμαι τυχερή που η φαρμακευτική αγωγή που παίρνω έχει αποτέλεσμα στον καρκίνο» λέει και συμπληρώνει:

«Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη μου είναι δύσκολο. Είμαι πραγματικά αδύνατη. Θέλω να δείχνω σε φόρμα και όμορφη και σέξι, αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω το βάρος μου να αποσπά την προσοχή των ανθρώπων από αυτό που κάνω. Αλλά όταν φοράω κάτι χωρίς μανίκια και φαίνονται τα χέρια μου ή η πλάτη μου, συμβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση