GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι λαμαρίνες πήραν μαζί τους το Βαγγέλη

Δεκάδες ειναι τα μηνύματα θλίψης και συλλυπητηρίων που δέχονται οι δικοί του άνθρωποι, που "πάγωσαν" στο άκουσμα του θανάτου ...

Οι λαμαρίνες πήραν μαζί τους το Βαγγέλη
Δεκάδες ειναι τα μηνύματα θλίψης και συλλυπητηρίων που δέχονται οι δικοί του άνθρωποι, που "πάγωσαν" στο άκουσμα του θανάτου του 31χρονου παλικαριού από τις Μοίρες.

Ο Βαγγέλης Ζωγραφάκης χάθηκε στη διάρκεια του φοβερού τροχαίου που σημειώθηκε χθες το βράδυ με τις εικόνες να σοκάρουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο νεαρός μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να σώσουν το Βαγγέλη όμως ήταν πολύ αργά... Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ακόμη ένας νέος άνθρωπος χάθηκε, έχοντας θυσιαστεί στο βωμό της ασφάλτου. Στον τόπο του το πένθος είναι βαρύ με τους δικούς του ανθρώπους να είναι τραγικές φιγούρες.

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ στο δρόμο Μοιρών – Ηρακλείου, στη διασταύρωση Καστελίου. ΕΚεί έγινε το πολύ σοβαρό τροχαίο με θύμα το Βαγγέλη, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία.

πηγή: creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση